“Vakwerk, dat is waar wij voor staan! Goed degelijk werk, gemaakt door vakmensen. Bouwbedrijf Bruins werkt daarom alleen met ervaren mensen, aangevuld met met een aantal bedrijven die garant staan voor jarenlange ervaring en kwaliteit. Diezelfde ervaring maakt het mogelijk zeer uiteenlopende projecten te doen: woonhuizen, boerderijen, renovatie, etc.


Bouwbedrijf bruins gaat graag de uitdaging met u aan om vervolgens dan te laten zien wat hij in huis heeft. Dit heeft vele tevreden klanten opgeleverd. En er telt maar één ding, een tevreden klant!


Het grootste deel van de activiteiten van Bouwbedrijf Bruins bestaat uit nieuwbouw en verbouw van woonhuizen en de aan- of verbouw van garages. Een tweede activiteit van Bouwbedrijf Bruins op dit gebied is het verbouwen van boerderijen en schuren. Dit is een onderdeel waar niet alle bedrijven ervaring mee hebben. Dit vereist namelijk een andere benadering dan een gewone verbouwing. Bijvoorbeeld vanwege de andere eisen die aan materialen gesteld worden en de authentieke staat waarin u uw plan wilt verwezenlijken.


Iedereen die en een boerderij woont of heeft gewoond zal kunnen beamen dat dat een boerderij heel anders in elkaar zit dan een “gewoon” woonhuis. Al is het alleen maar door de leeftijd van de meeste boerderijen en door hun ligging. Daardoor zijn er vaak hele andere bouwtechnieken gebruikt dan die in de vaak veel later gebouwde woonhuizen, zoals u die in de stad aantreft. Zo wordt er veel gebruik gemaakt van hout en moet rekening worden gehouden met het authentieke uiterlijk.


Hetzelfde geldt voor de bijbehorende schuren. Vooral wanneer u van plan bent om een schuur te verbouwen tot woon- of verblijfsgedeelte, is dit van belang. Al vele keren heeft Bouwbedrijf Bruins verbouwingen en renovaties van boerderijen en/of bijbehorende schuren aangenomen en met succes afgerond.


Tevens kunt u op onze site zien dat wij ook gespecialiseerd zijn in het namaken van oude elementen in uw tuin of bij uw woonhuis. Tal van ideeën (hooibergen, landhekken, buitenhaarden etc.) zijn inmiddels van fotoboeken en uit tuintijdschriften overgenomen en in de authentieke en passende stijl gebouwd.

Een paar voorbeelden:

Hooiberg

RESTAURATIE - VERBOUW - NIEUWBOUW

Van Helomaweg 10 |  7971 PX Havelte |  Telefoon (0521) 34 21 52 |  bouwbedrijfbruins@hetnet.nl

Vakwerk,

dat is waar wij voor staan!

Vakwerk,

dat is waar wij voor staan!

Drentse Schuur

Bedrijfspand

Stookhok

Klassieke Woningen

Tuinhek

Tuinel Elementen

Uitbouw